Talvipäivän touhuja!




Leikkikerholaisilla eli Nappuloilla, kuten muillakin lapsilla, oli riemu ylimmillään, kun saimme tammikuussa paksuakin paksumman lumipeitteen koristamaan maisemaa. Mikäs lapsista olisi sen ihanampaa ulkoliikuntaa kuin riehua pehmeässä lumivaipassa yhdessä kavereiden kanssa? Näin talvella, eipä juuri mikään... Ulkoilua harrastamme päivittäin, mutta kyllä tuo valkea, valoisa maisema vaan houkuttelee aikuistakin pihatouhuihin.
 
Potkukelkalla kiidettiin pihatietä niin hurjaa vauhtia, että aikuistakin hirvitti ja välillä kinattiin siitä, kuka saisi työntää ja potkia vauhtia masiinaan.. kun luulisi, että kyydissä olo olisi mukavampaa, niin eipä ollutkaan! Hiki tuli ja hengästys, mutta nauru raikasi.

Taitoa liukurin käyttöön saimmekin harjoitella oikein tosissamme ja kyllä vaan hienosti rupesi sujumaan, kun sinnikkäästä yritti! Nappulat saivat  hyödyntää  pihalla olevat lumikasat pulkka- ja liukurimäkinä, mutta mm. Nassikat kävivät "kylillä" isossa mäessä ja jaksoivat viettää piiiitkän aikaa mäkeä  laskien ja taas ylös kavuten...
 
 
 
 
Välillä levättiin hangella ja tehtiin lumienkeleitä, mutta kun kotiinlähdön aika koitti, ei olisi millään haluttu lähteä kesken mukavien touhujen!
 

Kommentit

Suositut tekstit